Ароматно агнешко с гъби
Невероятно вкусно и лесно предложение за празничната трапеза
Приготвяне
120 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото се нарязва на порции, които се овалват в смес от размитото с вода брашно и подправките. Нарежда се в тава, поръсва се с олиото и се долива около 1 и 1/2 ч.ч. вода. Покрива се с фолио и се пече в загрята фурна на 200С. След 1 час и 40 минути се слагат нарязаните печурки и се пече още около 30 минути. След това фолиото се маха и месото се дозапича за 10 минути до зачервяване. Поднесете с гарнитура по желание.
Още по темата
Сокът от лимона, зехтинът, червеният пипер, мащерката, салвията, розмаринът, солта, чесънът и черният пипер се разбъркват в купичка. Агнешкото месо се измива и се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп