Ароматни сиренца

Много вкусно и апетитно предястие за всеки ден


Приготвяне
15 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
В тефлонов тиган подредете плочките сирене, парченцата масло между тях или полейте със зехтина. Дафиновите листа начупете на едри парчета и поръсете сиренето, а също и с останалите подправки. Похлупете тигана с капак и задушавайте на силен котлон за около 5-6 минути - сиренето трябва да омекне и леко да се зачерви от долната страна. Сервирайте горещо, придружено с препечен хляб, пърленка или сухарче според случая.
Още по темата

Нарежете сиренето на квадратчета с дебелина 1 см. В дълбока чиния разбийте яйцата. Оваляйте сиренето в брашно, след това в яйце и накрая в орехите, пържете в...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп