

Фолкпевицата Алисия обикновено присъства в новините с драмите около личния си живот. Далеч от любовния четириъгълник с Николета, Валери Божинов и Ники Михайлов, изпълнителката е майка, която сама гледа сина си Валери - младши. Въпреки натоварения си график тя става в ранни зори, за да приготви закуска на сина й. Валери най-много обича гофретите на Алисия.
Необходими продукти:
2 ч.ч. (400 г) брашно
2 яйца
1/4 ч.ч. (50 г) захар
1 ч.л. (5 г) канела
1 с.л. (10 г) бакпулвер
1 с.л. (10 мл) ром
150 г масло
Начин на приготвяне:
Всички сухи продукти се смесват в купа. Прибавят се яйцата, рома и размекнатото масло, след което се разбива добре. Постепенно се добавя, при непрекъснато бъркане, брашното. Тестото се оставя да престои за около 2 часа на стайна температура, без да се покрива съда. Гофретника се загрява добре и се намазва с масло преди изпичането на всяка гофрета. След като изстинат гофретите могат да се консумират веднага или да се съхраняват за по-дълго.

