Агнешка дроб-сарма със спанак

По-бърз вариант и лесен вариант за дроб-сарма


Приготвяне
120 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Месото се сварява. Лука се запържва с ориза, добавя се спанака и продължава да се пържи, налива се около 250 мл бульон където е варено месото. Место се поръсва с подправки като черен пипер кимион и леко се запържва, да се запечатат подправките на месото. Ориза се слага в подходяща тава и се реди месото, слага се пресния чесън, листа джоджен копър-подправки по избор и се налива още бульон или хладка вода. Тавата се завива във фолио и се пече го готовност около 2 часа на умерена фурна.
Още по темата

Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп