Ябълкови бисквити без захар
Великолепни хрупкави бисквити без излишни калории
Приготвяне
35 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сложете в тенджера водата заедно с плодовете (фурми и стафиди). След като заври, намалете котлона и оставете да ври на тих огън за около 5 минути. В отделна купа смесете брашното, канелата, содата бикарбонат и ванилията. Прибавете постепенно сухите съставки към плодовете. След това добавете леко разбитите яйца и разбъркайте отново. С помощта на лъжица оформете бисквитите и поставете в тава на хартия за печене. Печете на 180С за 20 минути в предварително загрята фурна.
Още по темата
Маслото се разтопява заедно с меда. Яйцата се разбиват. Содата, смесена с брашното, корнфлейксът, настърганите ябълки, кокосовите стърготини и захарта се разбъркват....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп