Изискана и богата на шоколадови усещания рецепта
Приготвя се карамела - в купа сипваме захарта и на котлона загряваме докато стане с приятен златист цвят, сваля се и добавяме едро нарязаните орехи. Разбърква се и сипваме върху алуминиево фолио да стегне. После се начуква на ситно за украса на сладкиша. В купата се сипва 1 ч. ч. вода, малко захар и с останалия карамел се загрява отново докато всичко останало по дъното не се разтопи, това е за сиропирането.
Приготвя се блата от разбити яйца, захар, олио, прясно мляко, брашно, бакпулвер и течния шоколад. Печем го до суха клечка, изважда се и щом се охлади срязваме на две през средата. Сиропират се двете половини от блата. Намазваме с крем, приготвен от разбита сметана с пудрата захар и 2 намачкани с вилица банана. Отгоре намазваме с останалия шоколад и част от крема. Поръсваме с натрошения крокан и настърган шоколад.