Чеснова яхния с телешко
Бързо и апетитно ястие за всеки ден
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото се нарязва на порции и се подрежда в тенджера на два пласта. Между пластовете се слага обеления и нарязан на кръгчета чесън и дафинов лист. Ястието се осолява, слага се оцета, маслото и се залива с 3 ч.ч. гореща вода. Вари се, докато се свари месото и остане на мазнина.
Още по темата
Нарежете филето, лука на дребно, а останалите зеленчуци нарежете на едро. Подправете и го оваляйте в брашно. Загрейте олио и запържете пилето, извадете го и запържете...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп