Царевичен млин със сирене

Апетитна идея за хапване през целия ден


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Разбийте яйцата с миксер, добавете олиото и киселото мляко. Към тази смес прибавете двата вида брашно, смесени с бакпулвера, и разбийте, докато сместа стане хомогенна и гладка. Натрошете сиренето и го добавете към сместа. След това изсипете тестото в намазана с олио тава и отгоре настържете кашкавал. Печете 30 минути в предварително загрята фурна на 200С.
Още по темата

Брашното се пресява и в средата се прави кладенче, в което се слагат солта и оцетът и се налива вода, за да се приготви тесто за точене. Оформят се десет еднакви...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп