Фетучини с пиле и спанак
Вкусотия, която трябва да опитате
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Фетучините се варят според указанията на опаковката. Готовите се отцеждат. Към тях се добавя олио. Спанакът се мие листо по листо. Месото и спанакът се нарязват. В тиган се слага краве масло и съдът се поставя на включен котлон. Добавят се спанакът и месото. Запържват се за 5- 10 минути. След това се налива сметаната. Поръсва се сол и розмарин. Оставя се да клокне на изключен котлон. В чиниия се навива купчинка фетучини, гарнирана със спанак и пилешко.
Още по темата
Пастата се вари в подсолена вода. Следват се предписанията отбелязани на опаковката. Когато макароните са готови, се отцеждат от водата. Смесват се с 1 с.л. зехтин....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп