Торта от рула
Приготвяне
60 мин
Порции
8
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Приготвя се крем с млякото захарта и нишестето. На дъното и стените на дълбока кръгла купа се разстила фолио. Започват да се редят ред от рулото нарязани на филии, след това се намазват с кисело мляко. Така се редуват руло – крем – бисквити – кисело мляко до запълване на купата, като заедно с това по стените на купата се нареждат рула на филии и кръгчета банан. Най – накрая се запечатва отново с рула. Постила се фолио и се изстудява в хладилник да стегне няколко часа. След това се обръща формата върху поднос и се отлепя фолиото. По желание може да се настърже шоколад, да се украси с кокосови стърготини.
Още по темата
От изброените продукти се приготвя пандишпанов блат и се изпича в умерена фурна. Добре е блатът да бъде изпечен 1 ден преди тортата да бъде направена. След като...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп