Торта от бутер тесто с маслен крем

Изкусително предложение за следобедното кафе


Приготвяне
40 мин
Порции

6

Начин на приготвянe
Загрейте фурната на 180С. От бутер тестото изрежете три блата с еднаква големина. Надупчете ги с нож и ги изпечете за около 10 минути или докато леко порозовеят без да загарят. През това време пригответе крема. Разбийте ванилията, пудрата захар и маслото, оставено на стайна температура, докато се получи пухкав крем. В подходящ съд за поднасяне сложете добре изстиналия първи блат, намажете с крема и поръсете с плодовете. Следват останалите два блата с намазване от крема и плодове. Декорирайте по желание и оставете тортата за няколко часа в хладилника да стегне.
Още по темата

Белтъците се разбиват на сняг със захарта и ваниловата захар. Прибавят се нишестето и лимоновият сок и се разбърква внимателно. Сместа се разпределя в две плитки тави,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп