Тиквички с яйца и прясно мляко
Приготвяне
20 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Тиквичките се почистват, измиват се и се нарязват на кубчета. Сваряват се в подсолена вода, след което се отцеждат и се слагат в тенджера. Яйцата се разбиват заедно със ситно нарязания копър и се изпържват в мазнината. Нарязват (накълцват) се на дребно и се прибавят към тиквичките. Залива се с прясното мляко и ври на слаб огън 5-6 минути. Поднася се поръсено с млян черен пипер, ситно нарязан магданоз и копър.
Още по темата
Измийте, почистете и разрежете тиквичките на половина по дължина, а след това на едри филии отново по дължина. Загрейте добре растителното масло и запържете тиквичките...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп