

Най-известната сексоложка Наталия Кобилкина си има свои тайни за красота и добра форма. Една от нейните хитрини е да използва мед възможно най-често. Тя не само пие кафе и чай с мед, но често го използва като заместител на захарта в различни сладкиши. Кобилкина винаги е харесвала разнообразието в кухнята. В последните месеци кулинарните й рецепти се обогатяват с помощта на нейния приятел, който е грък по народност. „В кухнята ни често се съчетават продукти, като се използват на пръв поглед странни комбинации, но резултатът винаги се получава добре”, казва Наталия.
Необходими продукти:
700 г телешко месо от бут
червено вино
500 мл вода
2 с.л. доматено пюре
1 ч.л. захар
3 зрънца бахар
1 стрък розмарин
1 пръчка канела
сол
черен пипер
зехтин
Начин на приготвяне:
Месото се почиства от ципи и жилки и се нарязва на едри парчета. Няколко супени лъжици зехтин се загряват в дълбока тенджера и в нея се запържва месото от всички страни, докато промени цвета си. Добавя се виното. Оставя се да заври и се добавят доматеното пюре, нарязаният розмарин, канелата, бахарът и водата. Ястието се подправя на вкус със сол и черен пипер. Тенджерката се похлупва с капак и месото се оставя да ври за около час, или докато се свари напълно. Ястието се поръсва със захарта и се оставя да ври още 30 минути на слаб огън. Сервира се с картофена салата.

