Телешки таскебап
Вкусно и красиво ястие с телешко месо
Приготвяне
90 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото се нарязва на малки парчета, посолява се, слага се лукът, нарязан на филии, олиото, доматите, дафиновият лист. Залива се с 1 ч.ч. гореща вода и се оставя да ври на тих огън, докато поомекне месото. Наливат се виното, размитото брашно и се слага в тавичка да се пече. Кебапът се сервира поръсен с магданоз.
Още по темата
Нарязва се месото на тънки лентички. В тиган се слага масло и се запържва месото докато се изпари водата и остане само на мазнина. Посолява се и се добавя черен пипер,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп