Телешки попиети

Зарадвайте вашите близки с това невероятно ястие


Приготвяне
60 мин
Порции

6

Начин на приготвянe
Върху всяко парче от филето се слага парче шунка и по малко от каймата. Поръсват се с черен пипер, сол, по едно твърдо сварено яйце и се завива на руло. Загъва се от всички страни добре и се завързва отвсякъде с конец. Пържат в смес от масло и олио. Рулцата се заливат с виното и се варят захлупени 45 мин. Готовите рулца се поднасят разрязани на две и се сервират с гарнитура по желание.
Още по темата

Езикът се сварява с корените за супа. Изважда се, обелва се и се нарязва на тънки филийки. Запържва се в маслото заедно с лука и отцедените корени за супа. Сместа се...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп