Водещата на „Търси се“ Нели Хаджийска е качила, а после свалила обратно 20 кг през 2015 година.
„Първият път след като родих и докато кърмех 1 година, продължавах да се храня на воля и обилно, уж за да имам кърма. Тотална грешка!Сега, почти веднага след второто раждане преминах на разделно хранене, направих и 20 дни на суровоядство и кърмата ми съвсем не намаля“, споделя Нели. Тя издава, че тайната е в домашно приготвена храна.
„Правя всякакви супи, риба, вегетариански ястия. Наистина можете да приготвите безброй вкусни рецепти, без да са калорични“, съветва Нели.
Необходими продулти:
3 стръка мащерка
3 с.л. зехтин
1 ч.л. сол
3 с.л. кокосово мляко
1 шепа фиде
3 с.л.грах
6 бр.гъби печурки
2 с.л.целина
1 бр.картофи
1 бр.моркови
1 бр.лук кромид стар
Начин на приготвяне:
Нарежете зеленчуците на дребни кубчета и задушете за 5 мин в зехтина. Налейте 1.5 л вода, грах от консерва, сол и мащерката. Когато зеленчуците омекнат, добавете кокосовото мляко и фидето.