Чудесна идея за апетитна вечеря
Спагетите се сваряват в подсолена вода според инструкциите на опаковката, отцеждат се и се измиват. Наденичките се запържват на слаб огън за около 5 минути. Мазнината се отстранява и се добавят нарязаните лук и гъби. Готвят се на силен огън, докато лукът стане прозрачен и гъбите изпуснат част от сока си. Добавят се смленият чесън и се готви още минута. Добавя се доматеният сос и котлонът се намалява до много ниска степен. Връщат се наденичките към доматената смес и се овкусяват със сол, пипер и ситно нарязан магданоз. Ястието се готви още около 15 минути. В намазана с малко зехтин касерола се поставят половината от спагетите. Заливат се с половината сос и отгоре се поръсва с рикотата и половината от моцарелата. Добавят се останалите спагети, върху тях останалият сос и се завършва с останалата моцарела. Покрива се с фолио и се пече на 180 градуса за 30 минути. След това фолиото се отстранява и се запича за още няколко минути, така че моцарелата да придобие златист цвят.