




Разбийте с миксер хубаво изварата, яйцето и захарта, добавете нишестето. Оформете с помощта на чаена лъжичка топчета колкото орех и ги наредете в тавичка. Сложете ги във фризера, докато приготвите другото. Разбийте трите белтъка на сняг. Маслото разбийте със захарта. Добавете жълтъците, като продължавате да разбивате. Сложете сметаната и прясното мляко. Добавете по малко брашното с бакпулвера и бъркайте с бъркалка. Накрая прибавете белтъците. Разбъркайте до хомогенна смес. Излейте половината смес в тавичка с размери 26-28 см, в която сте сложили хартия за печене. Изравнете. В другата половина от тестото сложете какаото и бъркайте, излейте сместа върху жълтата и изравнете. Извадете изварените топки от фризера и ги разпределете в тестото, като лекичко ги натискате. Печете в загрята фурна на 180 градуса 40-45 мин. Оставете сладкишът напълно да изстине и го залейте с крем по ваш вкус, поръсете с какао и оставете в хладилник за час-два.
Насладете се!

