Сашо Кадиев е закърмен с вкусните ястия на майка си. Катето Евро е известна с кулинарния си талант и в дома им винаги са се приготвяли всевъзможни вкусотии. Признава, че тя не може да се мери с майка му, но също се справя добре в кухнята, а той помага с каквото може.
Необходими продукти:
4 с.л. вода
2 с.л. кетчуп
1 мл соев сос
2 ч.л. царевично нишесте
1 ч.л. мед
1/2 ч.л. червен пипер
1 щипка джинджифил сух
1 с.л. зехтин
2 стръка лук кромид пресен
4 скилидки чесън стар
340 г скариди
Начин на приготвяне:
Смесете водата, кетчупа, соевия сос, царевичното нишесте, меда, червения пипер и джинджифила на прах. Оставете тази смес настрана. Нагрейте олиото в голям тиган на средна температура. Добавете пресния лук и чесъна. Запържете. Прибавете скаридите, а след това и приготвения сос. Оставете на котлона, докато сосът се сгъсти и скаридите са видимо готови.