Свински шишчета с тиквички на скара

Невероятно предложение за вашата трапеза


Приготвяне
30 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Разделяме свинското филе на 8 равни части, а тиквичките нарязваме на 8 тънки филийки по дължина. Около всяко парче от филето овиваме резан тиквичка, а след това и парче бекон. Приготвяме марината, като нарязваме кромида на ситно и го прибавяме към предварително изстискания лимон, олиото, солта, черния пипер и ригана. Слагаме по две от овитите филенца на шишче, потапяме ги в марината и ги печем на скара 10 мин. Гарнираме по желание.
Още по темата

Смесете пилешката кайма, кориандъра, сусама, наситнения лук, чесъна, джинджифила, подправете със сол и черен пипер. Разбъркайте добре, покрийте и оставете в хладилника...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп