Свински рула с бекон и ябълки

Бърза и апетитна вечеря с малко средства


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
В случай, че сме избрали бут за нашите пържоли, го нарязваме на парчета с дебелина около 5 см. Ако обаче е котлет, изрязваме кокала, така че да остане само месото. Подсушаваме свинското с кухненка хартия и прибавяме към него сол, пипер и риган на вкус. От месото оформяме руло и всяко едно завиваме в бекон и достаъчно широка кора от ябълка. Заливаме рулцата с олио и малко топла вода и ги печем около 60 мин. във фурна, загрята на 200º. Гарнираме рулцата по желание.
Още по темата

Слагаме пилешките гърди в дълбок съд и към тях прибавяме предварително нарязания кромид лук и подправките за пиле. Оставяме ги да се сварят, след което ги изваждаме от...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп