Рула от пилешки гърди
Хрупкави и апетитни пилешки рулца
Приготвяне
30 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Слагаме пилешките гърди в дълбок съд и към тях прибавяме предварително нарязания кромид лук и подправките за пиле. Оставяме ги да се сварят, след което ги изваждаме от тенджерата и ги оставяме леко да изстинат. Накъсваме месото на малки парчета. Върху всяко парче бекон слагаме пилешко месо, след което го завиваме на малко рулце. Сипваме олио в тава и подреждаме рулцата в нея. Преди да започнем печенето, ги заливаме със сметана за готвене. Загряваме фурната на 180º и запичаме 10–15 мин.
Още по темата
Нарязаните гъби се задушават в масло, киселите краставички се нарязват на кубчета, маслините на кръгчета, кашкавалът се настъргва, пилешкото месо се нарязва. Прави се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп