Салата с риба тон, рукола и елда
Енергийна и засищаща салата
Приготвяне
30 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Елдата се сварява. Руколата се измива и се поставя в купа. Прибавя се сварената елда. Овкусява се лимоновия сок, зехтин и сол на вкус. Разбърква се внимателно. Поставя се в подходяща чиния и се добавя рибата и авокадото. По желание се гарнира с резен лимон и се сервира.
Още по темата
Марулята се нарязва на дребно, лукът, доматите и краставиците - на кубчета. Репичките се почистват и нарязват на колелца. Обезкостените маслини се нарязват на колелца....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп