Плеймейтката Ася Капчикова доказа кулинарните си умения в предаването "Черешката на тортата". Тя отдавна е спец в кухнята и не се бои да експериментира различни рецепти. Признава, че слабост са й традиционните ястия и не се изхвърля да приготвя завъртяни гурме манджи.
Необходими продукти:
1 кг. свинска кайма
1 яйце
2 филии хляб, накиснати в горещо мляко
1/2 ч. л. сода
1 с. л. чубрица
1 ч. л. кимион
1 ч. л. лют пипер (по желание)
щипка индийско орехче
половин връзка магданоз
1 ч. л. сол
1 ч. л. черен пипер
За овалване:
3-4 с. л. бяло брашно
3-4 с. л. царевично брашно
Начин на приготвяне:
Всички съставки се добавят към каймата. Добре се омесват с мокри ръце. Сместта се прибира за един час в хладилника. Овалват се в смес от бяло и царевично брашно и се пържат на умерена температура до златисто.