Пури с бекон и кашкавал

Пури с бекон и кашкавал Лакомник

Топли и хрупкави пурички за закуска

Пури с бекон и кашкавал
Време за приготвяне
Приготвяне
30 мин
Порции
Порции
12
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

10 готови кори за баница

10 тънки резена бекон

500 г мек кашкавал

олио за пържене

Начин на приготвянe

Всяка кора за баница разделяме на половина по ширина. Слагаме резените бекон от края на корите, а кашкавалът – в средата. Завиваме корите по дължина и намокряме краищата им с вода, за да не се отвият. Покриваме пурите с кухненска мембрана и ги прибираме в камерата за 10 мин. Загряваме олио във фритюрник и слагаме пурите да се пържат. Сервираме готовите закуски, докато са топли. 

Още по темата
Още по темата
Пури от бутер тесто
Разстиламе тестото и го нарязваме на парчета с размер 10х24 см. От всяко парче оформяме няколко малки ленти с размери 3х10 см. Намазваме тестото с мармалада и завиваме...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц