Пита с пиле



Приготвяне
40 минути
Порции

8

Начин на приготвянe
Смесете сметаната и майонезата, прибавете яйцата. Смесете бакпулвера, сол и брашното. Прибавете майонезата и яйцата и разбъркайте до еднородна смес. Намаслете и набрашнете подходяща тава. Сипете тестото на равен слой. Прибавете нарязаното пиле, лука, подправете, поръсете с кашкавал и запечете до готовност в загрята на 180 градуса фурна – около 30 минути.
Още по темата

Месото от пилето се смила, а от костите се вари бульон. Стопява се половината от маслото и в него се задушават нарязаните лук и гъби. Щом поомекнат, се слага месото,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп