Пиле със зеленчуци
Приготвяне
50 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Подправете месото, смесете маслото и зехтина и ги загрейте, запържете до златисто месото и го сложете в йена. Нарежете чушките на колелца, нарежете на ситно лука и чесъна и ги запържете в същата мазнина. Добавете чушките и задушете докато омекнат. Прибавете подправките, индийското орехче, залейте със сметаната и разбъркайте. Добавете бульона, разбъркайте и задушете за 5 минути. Залейте пилето, покрийте с фолио и запечете за 30 минути при 200 градуса. Извадете и настържете кашкавала и запечете за още 15 минути без фолио.
Още по темата
Почистете ананаса и го нарежете на кръгове, които разрежете на 4 части. Чушката нарежете на кубчета, а лука на ситно. Сипете в тенджера оцета и меда и оставете да...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп