Пилешко гювече с гъби
Супер бърза и икономична идея за обяд или вечеря
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарязаният лук се задушава в олиото, прибавят се нарязаният чесън, нарязаното на едри парчета месо и се задушава 10 минути. Слагат се нарязаните гъби, чушки, обелени домати, сол, чубрица, черен пипер и бялото вино. Ястието се вари 5-10 минути и се изсипва в гювечета. Отгоре на всяко гювече се слага по 1 кубче кашкавал и се пече 10-15 минути. Изваждат се, чуква се по 1 яйце и се допичат, докато се забули яйцето.
Още по темата
Нарежете на ситно лука и настържете морковите на ситно. Нарежете филето на едро, а зелето на ситно. Почистете чушките от семките и ги нарежете на сламки. Почистете...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп