Пилешки филета с джинджифил
Страхотна вкусотия за обяд, която се приготвя лесно
Приготвяне
40 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Белтъците се разбиват на пяна. Прибавят се пшеничното нишесте и подправките. Панировъчната смес се разбива, докато стане еднородна. В нея се овалват филетата и се пържат за кратко в горещото олио от всички страни. Изваждат се с решетъчна лъжица и се слагат в тава върху готварско фолио. Намазват се отгоре с останалата панировъчна смес и се пекат до пълна готовност. Поднасят се с гарнитура по желание.
Още по темата
Пилешкото филе се посолява и поръсватс черен пипер. Брашното се сипва в плоска чиния и в него се овалват• В голям тиган се сгорещява 1 с. л. зехтин на...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп