Пилешки късчета с лук
Апетитно и икономично предложение за бърз обяд
Приготвяне
30 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Пилето и лукът се нарязват. Първо се запържва лукът докато поомекне. След това се добавя пилешкото месо и счуканият чесън. Щом месото побелее се добавя соевият сос и горчицата. Овкусява се с черен пипер и сол. Разбърква се добре и се задушава за 5-10 минути докато месото е готово, но не е станало прекалено твърдо. Поднесете с гарнитура по желание.
Още по темата
Месото се реже на кубчета. Слага се в тенджера. Наливат се три чаени чаши вoда. Съдът се похлупва и поставя на включен котлон. Зеленчуците се почистват и измиват....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп