Бульонът и водата се сипват в тенджера и се кипват. Прибавят се пилешките гърди, огънят се намалява. Тенджерата се похлупва и супата се вари на среден огън 10 минути. Пилешкото месо се изважда, а бульонът се прецежда в купа. В чиста тенджера се сгорещява зехтинът на умерен огън. Прибавят се нарязаните на дребно лук, целина, праз лук и пресованите скилидки чесън. Готвят се 5 минути, като се разбъркват. Сипва се прецеденият бульон и се довежда до кипване. Добавят се нарязаното на кубчета пилешко месо, пастата и отцедената царевица. Супата отново се кипва, след което огънят се намалява. Вари се 15 минути, като се разбърква от време на време. При необходимост се долива 100-150 мл вода. Накрая бързата супа от пиле и царевица се подправя със сол и черен пипер. Сервира се поръсена със ситно нарязан магданоз.