Панирани пилешки хапки с кашкавал
Вкусно и интересно предложение за мезе
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Пилето го сваряваме, обезкостяваме и нарязваме на кубчета. Яйцата ги разбиваме и към тях прибавяме предварително настъргания кашкавал, брашното, наситнения магданоз, нарязаното месо, бирата, черния пипер и солта. Разбъркваме добре. С помощта на лъжица правим хапки от приготвената смес и пържим в сгорещена мазнина до златисто. Поднасяме с гарнитура по желание.
Още по темата
Оставяме тестото да се размрази на стайна температура. Разточваме го на 2 тънки кори и с помощта на нож за пица го нарязваме на дълги тънки лентички. Нарязваме филето...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп