Пай с тиквички, зеле и кренвирши

Вкусна идея за хапване по всяко време


Приготвяне
50 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Нарежете на ситно зелето и лука, като добавите нарязаните кренвирши. Настържете на ситно тиквичките, смесете с яйцето с бакпулвера, подправете със сол, добавете брашно и замесете брашно. Сложете поливаната от тестото в намаслена форма, на равен слой сложете от плънката и залейте с останалото тесто. Запечете в умерено загрята ферна до 40-50 градуса.
Още по темата

Измийте, почистете и разрежете тиквичките на половина по дължина, а след това на едри филии отново по дължина. Загрейте добре растителното масло и запържете тиквичките...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп