Пай с миди
![Лакомник](https://lakomnik.bg/img/food-icon.jpg)
![Пай с миди](https://lakomnik.bg/f/news/4/660_8947852af50643ac73ab050b53126c00.jpg)
![Време за приготвяне](https://lakomnik.bg/img/clock3.png)
Приготвяне
30 минути
Порции
![Порции](https://lakomnik.bg/img/portions2.png)
4
![Лакомник](https://lakomnik.bg/img/food_icon2.png)
Начин на приготвянe
Разстелете в тава тестото и го запечете за 20 минути в загрята до 200 градуса фурна. Нарежете месото на мидите на 4 части, смесете ги с изварата, рендосания кашкавал и подправете със сол и червен пипер. Намажете готовото тесто с получената смес и поръсете с малко зехтин.
Още по темата
![Още по темата](/img/grey_arrows.png)
Смесете меда с маята и чаша от водата, която е топла, но не й гореща. Оставете 5-10 минути маята да шупне – появява се пяна на повърхността.
В голям съд...
Анкета
![стрелка](/img/grey_arrows.png)
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп