Овесен сладкиш
Невероятен десерт за делник и празник
Приготвяне
60 мин
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Маслото се разтопява заедно със захарта. Добавят се яйцата и ванилията. Смесват се брашното, овесените ядки, солта, содата и орехите. Добавя се настъргания шоколад. Сместа се изсипва в добре намаслена форма и се пече в загрята на 190С фурна за 20-25 мин., като не бива да се препича. Оставете сладкиша да се охлади. Може да се украси с течен шоколад или друго по желание.
Още по темата
Загрейте фурната на 180C. В блендер смесете орехите, овесените ядки, банана, меда, ванилията, солта, налейте млякото и разбийте до кремообразна смес. Намажете с масло...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп