Ники Илиев луд по пълнените чушки

Ники Илиев луд по пълнените чушки Лакомник
Ники Илиев луд по пълнените чушки
Автор:Лакомник

Един от най-добрите родни режисьори в последните години Ники Илиев обожава да хапва телешко със сос, рукола и чери домати, както и руло “Стефани”, пълнени чушки, мусака, паста и много други. „Всички са ми любими, но ако са приготвени от съпругата ми Саня“, категоричен е той. Двамата са почти неразделни от години и заедно правят един след друг успешни филми. Последният беше „Живи легенди“, който ще видим по телевизията около Великден. Лентата се измести от програмата на медията, заради шумния скандал около клиниката по дерматология във ВМА. Защото майка на Ники е известната д-р Мирослава Кадурина. Във филма участва звездата на италианското кино Микеле Плачидо. В предишната лента на Ники – „Чужденецът“ се прояви друга легенда – Кристоф Ламбер. Въпреки звездния състав, нямало капризи от тяхна страна – нито за храната, нито за останалите условия, издава тайни от кухнята на продукцията Илиев.

В следващите месеци обаче Ники трябва да се справи сам с едно голямо предизвикателство. Саня ще може да му помага и да го съветва само от пространството зад кулисите на сцената. Защото Ники стана член на журито на „България търси талант“ и ще му се налага да гледа и оценява редица артисти от различни величини.  

Като цяло Ники се чувства прекрасно както зад камерата, така и пред нея. Смята, че няма рецепта за добър филм, но признава, че след двата касови хита, вече спазва някои прости правила. „За мен е много важно да направя такъв филм, който аз бих искал да гледам като зрител. Много е важно филмът да е искрен и нищо вътре да не е самоцелно. Режисьорът не трябва да се прави на интересен, а да е честен със зрителя“.

Когато Ники обаче застава на сцената или на снимачната площадка, той прави всичко възможно да изглежда добре.  За тази цел на първо място поставя добрата храна. „Опитвам се да ям натурални продукти, без консерванти“, казва той. Важна част от ежедневието му е и спортът. „Тренирам основно кикбокс. Тренировките ми са по три-четири пъти седмично. Освен това ходя и малко на фитнес“. Когато бил дете обаче, Ники често посягал към най-лошите храни и си похапвал пици, спагети и много сандвичи. Сега той си позволява това меню само веднъж седмично. 

Още по темата
Още по темата
Стоянка Мутафова: Постните манджи са ми любими
Звездата на родния театър Стоянка Мутафова не е капризна към храната. 90-годишната любимка на всички българи, казва, че обича простички и постни манджи и не е голям...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц