Наденица с пикантен сос

Бърза и икономична идея за вечеря


Приготвяне
45 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Нарязват се на ситно лукът, чесънът, целината и камбата. Задушават се в маслото и 2 лъжици вода, докато омекнат. Прибавят се настърганите домати и подправките. Вари се на тих огън да се посгъсти сосът. Нарязаната на кръгчета наденица се нарежда в тавичка и се пече във фурна. Залива се със соса и се покрива с кашкавала, нарязан на тънки филийки. Запича се, докато се позачерви. Поднася се веднага щом се извади от фурната.
Още по темата

Сложете лещата в тенджерата и залейте със студена вода. Прибавете мазнината, зеленчуците, почистени и нарязани, и подправките. Затворете тенджерата и варете 15 минути....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп