Мини лазаня с кайма и колбаси

Мини лазаня с кайма и колбаси Лакомник

Малки вкусни хапки, които стават за нула време за обяд

Мини лазаня с кайма и колбаси
Време за приготвяне
Приготвяне
30 минути
Порции
Порции
6
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500 г кайма

500 г колбас по избор

1 ч.ч. готов сос за спагети

1 ч.ч. кашкавал

черен пипер на вкус

сол на вкус

1 опаковка листа за лазаня

Начин на приготвянe

Загрейте фурната до 190 градуса. Запържете каймата със ситно нарязания колбас и разделете месната смес на 4 равни части. Едната използвайте при това гответе, а другите може да замразите. Когато каймата добре се запържи, прибавете соса и разбъркайте, прибавете половината от кашкавала, подправете и разбъркайте. Сложете листата за лазаня в намаслена тава, сложете на равен слой от каймата, поръсете с кашкавал и запечете за 10-15 минути в загрята на 200 градуса фурна.

Още по темата
Още по темата
Лазаня с гъби
За пълнежа смесете манатарките с водата и оставете за половин час. Запазете половината течност. Гъбите отцедете и нарежете на ситно. Загрейте зехтина и добавете лука...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц