Медена торта
Невероятно вкусна и топяща се в устата медена торта
Приготвяне
90 мин
Порции
8
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Всички продукти за блата се разбиват добре. Сварява се на водна баня на слаб котлон. Сваля се от котлона и се добавят 2 ч.л. хлебна сода, угасена с 2 ч.л. оцет и 1/2 пакетче канела. Замесва се меко тесто. Разделя се на седем топки, слагат се в хладилника за 30-40 минути. Разточват се питки колкото тавата и се пекат. (като се опекат питките могат да се начупят, но като се сглобява тортата се напасват). Прави се млечен крем. Сварява се крема и се оставя да изстине.
Маслен крем: Разбива се добре и към масленият крем се прибавя млечния. Най-неоформената питка, която сте опекли се смила и към нея се прибавя 1 ч.ч. смлени орехи. Поръсва се тортата отгоре и отстрани.
Още по темата
В подходящ съд с 1/2 ч.ч. вода слагаме 150 г шоколад, какаото и захарта. Разбъркваме и щом заври, добавяме маслото. Продължаваме да разбъркваме, докато маслото се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп