Кренвирши с кашкавал в корнфлейкс

Невероятна вкусотия за закуска само за 20 минути


Приготвяне
20 минути
Порции

6

Начин на приготвянe
Попарете леко кренвиршите за минута във вряща вода и ги нарежете на хапки. Направете разрез на всяко парче и сложете кашкавал. Загрейте олиото. Разбийте яйцата и оваляйте кренвиршите първо в яйцата, след това в корнфлейкса и ги изпържете до готовност.
Още по темата

Лукът се нарязва на кръгчета и се пържи в олиото. Изважда се и в същата мазнина се пържат кренвиршите и дробът, нарязани на парченца. След като се поизпържат, върху...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп