Крем супа с гъби
Питателна, но диетична идея за обяд
Приготвяне
90 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете лука и гъбите на ситно и ги запържете за 5 минути, добавете гъбите и ги запържете за още 10 минути. Добавете брашното и залейте с предварително загретия бульон. Оставете да кипнат и варете на слаб огън за 40 минути. Пасирайте супата, подправете на вкус, добавете сметаната и разбитите жълтъци и върнете супата да се вари още 5 минути.
Още по темата
В маслото се задушават целината и морковите, нарязани на кубчета, заливат се с 2 ч.ч. гореща вода и щом заврат, се осоляват, а когато омекнат, се прибавят доматите,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп