Киноа с черен боб и чесън

Леко и апетитно ястие за обяд или вечеря


Начин на приготвянe
Загрейте олиото в тенджера на средна температура. Запържете лука и чесъна, докато покафенеят. Смесете киноата в лучената смес. Покрийте с бульона. Подправете с кимион, лют червен пипер, сол и черен пипер. Оставете да заври. Когато заври, добавете и боба. След това покрийте и оставете да къкри, докато киноата омекне и бульонът се абсорбира напълно.
Още по темата

В електрическа кана предварително си пригответе гореща вода , която ще се добави към задушените зеленчуци. В средно голяма тенджера задушете зеленчуците. Когато лукът...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп