Кашкавалено суфле

Интересна идея за закуска или предястие


Приготвяне
30 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Разбийте яйцата. Смесете сиренето, крема сиренето, сметаната, добавете яйцата и разбъркайте добре. Смесете брашното с бакпулвера, добавете яйчената смес и разбъркайте до еднородна смес. Сипете тестото в намаслени форми и запечете до готовност в загрята на 170 градуса фурна - около 10-15 минути.
Още по темата

Веселина Шаламанова, Варна
Необходими продукти:1 кг риба1-2 моркова1 резен целина1 глава лук1 дафинов лист15-20 зърна черен пипер2 с.л. оцет50 г масло4 яйца1 ч.ч....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп