Каша с леща, гъби и ориз
Приготвяне
45 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Залейте лещата с гореща вода, подправете на вкус и оставете да се вари за около 5 минути на силен огън, намалете температурата и варете още 10 минути. По същия начин направете и с ориза. Нарежете гъбите на едро, както и стридите. Нарежете лука на ситно и го запържете на силен огън. Прибавете гъбите, запържете и подправете на вкус. Залейте със соевия сос, прибавете стридите, лещата, ориза, разбъркайте добре, задушете продуктите за около 3 минути и сервирайте.
Още по темата
Бобът се сварява до пълно омекване, осолява се и се вари още 5-10 мин. Сланината се нарязва на парчета и се изпържва. В отделената мазнина от сланината се запържва...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп