Кавърма по воденичарски
Апетитно предложение за обяд
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарязаното месо се изпържва в мазнината. Прибавя се нарязаният на филийки лук. След като омекне лукът, се добавят гъбите, нарязани на филийки, и виното. Ястието се посолява, поръсват се с едро мления черен пипер и ситно нарязания магданоз и чубрица. Кавърмата се задушава, докато стане на мазнина. Сервирайте с гарнитура по желение.
Още по темата
Месото се задушава в мазнината и малко вода. Прибавят се червеният и черният пипер, останалата вода и виното. Празът се нарязва на не много ситно и се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп