Кавърма по воденичарски

Кавърма по воденичарски Лакомник

Апетитно предложение за обяд

Кавърма по воденичарски
Време за приготвяне
Приготвяне
60 мин
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг свински шол

400 г кромид лук

250 г гъби

1 ч.ч. бяло вино

олио

сол

черен пипер

чубрица

магданоз

Начин на приготвянe

Нарязаното месо се изпържва в мазнината.  Прибавя се нарязаният на филийки лук. След като омекне лукът, се добавят гъбите, нарязани на филийки, и виното. Ястието се посолява, поръсват се с едро мления черен пипер и ситно нарязания магданоз и чубрица. Кавърмата се задушава, докато стане на мазнина. Сервирайте с гарнитура по желение.

Още по темата
Още по темата
Кавърма по кюстендилски
Месото се задушава в мазнината и малко вода. Прибавят се червеният и черният пипер, останалата вода и виното. Празът се нарязва на не много ситно и се...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц