Зеленчуков гювеч
Икономично и леко предложение за обяд
Приготвяне
60 минути
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете магданоза, почистените тиквички, граха. Запържете корена от магданоз с лука, прибавете нарязаните чушки, чесъна и гответе за 5 минути. Прибавете нарязаните домати, сол и оставете да кипне. Сложете продуктите в гювеч и гответе на умерен огън – 180 градуса, до готовност – около час. Сервирайте с босилек.
Още по темата
Нарежете месото на кубчета и го запържете в загрята мазнина. Извадете готовото месо и в същата мазнина запържете едро нарязания лук, 2 червени домата нарязани на...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп