Зеленчукови руладини

Вкусно и бързо предложение за обяд или вечеря


Приготвяне
20 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Доматите и краставицата се измиват и нарязват. Листата от маруля се измиват и се почистват. Морковите се белят и се настъргват. Лука и гъбите се нарязват. Зехтина се загрява в тиган. В него за около 10 минути се пържат зеленчуците. Към тях се прибавят сол и пипер. На всяко хлебче се поставя лист маруля, след това от всички зеленчуци и се завива на руло.
Още по темата

Месото се измива, обезкостява се и се нарязва на шницели с дебелина 1,5-2 см. Начукват се с дървено чукче и се поръсват със сол и млян черен пипер. Върху всеки шницел...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп