Еклери със сирене

Невероятно вкусна идея за закуска или предястие


Приготвяне
30 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Пригответе еклерите като в тенджера кипнете маслото и водата, прибавете брашното при постоянно бъркане. Трябва да се получи меко тесто, което се отделя от съда. Отнемете от огъня, добавете едно по едно яйцата, като след всяко разбърквате добре. Загрейте фурната до 210 градуса. Застелете тавата с хартия, намаслете и с шприц правите еклери върху хартията, и запечете за 15-20 минути, извадете ги върху решетка.
През това време пригответе плънката, като смесите козе сиренето, сварените скариди, подправете, добавете наситнения копър. Направете разрез на еклерите по дължина, напълнете с плънката и сервирайте.
Още по темата

Брашното се пресява, добавят се содата и какаото и се разбърква. Млякото се изсипва в купа заедно с лимоновия сок и се оставят малко да престоят. Маслото се разбива с...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп