Гювеч с ребърца
Богато и засищащо ястие с ароматен сос
Приготвяне
2 ч
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В пръстен гювеч се слага малко мазнина на дъното, след това се нареждат нарязаните на шайби глави лук. След това ред гъби, ред ребърца, ред чушки, моркови, пак ред гъби и така до изчерпване на продуктите. Заливат се с 500 мл бульон. Накрая се затваря много добре с алуминиево фолио и се пече около 2-3 часа на 200С. Когато е готово поръсвате с пресен магданоз.
Още по темата
Месото се обърква с подправките и брашното и се слага в гювеча заедно с останалите продукт и се залива със сока от киселите краставички и виното,и малко топла...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп