Гювечета с колбас и гъби

Приготвяне
40 минути
Порции
4
Начин на приготвянe
Картофите се нарязват на кубчета и се разпределят в гювечетата. Слагат се пиперката, гъбите, колбаса или бекона. Слага се мазнина, сол на вкус и малко водичка. След като се запекат гювечетата се изваждат и се слагат доматите. Отново се запичат и малко преди да са напълно готови се изваждат и отгоре се слага по едно яйце и кашкавал или топено сирене.
Още по темата

В сгорещената мазнина се слагат нарязаният на едро лук, каймата и доматите, нарязани на кубчета. Към тях се прибавят чубрицата, натрошеното кубче бульон, черният и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп












